miercuri, 10 februarie 2016

Produse consumate: ianuarie 2016

Buna, fetelor!

Azi va arat ce produse am terminat eu in luna ianuarie. De asemenea, am si cateva produse pe care le-am aruncat pentru ca...o sa vedeti voi.

***dand click pe fotografii le puteti mari***
  • Lotiune de corp Shinzui - Sakura (floare de cires japonez) --> foarte mult mi-a placut lotiunea asta, are un miros incredibil, care persista mult pe corp; lucrul asta e cu dus si intors, pentru ca parfumul se afla intr-adevar pe primele locuri in lista de ingrediente, iar in timp poate usca si mai mult pielea. Eu am avut un tub micut, de 50 ml, ca acela de pasta de dinti, pe care la final l-am masacrat pentru a putea folosi tot produsul din el.
  • Plasturi pentru puncte negre Biore --> am mai terminat o cutie de astfel de plasturi. Am mai spus eu despre ei si in alte postari cu produse consumate, gasiti AICI si AICI.
  • Demachiant bifazic pentru ochi Wardah --> e un demachiant cu ulei de jojoba, spun ei, insa uleiul asta se gaseste cam ultimul pe lista ingredientelor, partea uleioasa a acestui demachiant fiind asigurata de fapt de un ulei mineral (paraffinum liquidum). Mi-a placut, demachia foarte bine chiar si machiajul rezistent la apa, ceea ce m-a facut sa cumpar si a doua sticluta (o folosesc in prezent), dar aceasta parca ar avea alt produs, nu inlatura deloc-deloc machiajul. :(
  • Demachiant bifazic pentru ochi Maybelline --> si pe acesta l-am mai folosit si inca il tot cumpar, e mult mai bun ca cel de la Wardah. V-am mai povestit despre el in lunile precedente, AICI si AICI.
  • Servetele umede Pond's --> nu stiu exact daca sa le numesc "demachiante" pentru ca de fapt denumirea lor este "oil control cleansing wipes", dar in descriere spune ca inlatura si machiajul waterproof. Ele sunt imbibate de produs, insa nu demachiaza deloc; pana la urma le-am folosit atunci cand ma machiam sa retusez una-alta.
  • Pond's White beauty pearl cleansing gel --> un gel de curatare a fetei care ustura ingrozitor atunci cand ajunge in ochi; si inevitabil ajunge. In rest, el curata tenul, dar nu face nimic spectaculos, ba uneori mi-a lasat tenul cam uscat.
  • Gel de curatare a tenului Hada Labo --> si despre asta v-am mai vorbit in trecut, gasiti AICI
 
  • Apa de gura Listerine cu ceai verde --> de obicei, nu va arat si produsele pentru igiena orala pe care le folosesc, insa de data asta am vrut sa va spun putin aceasta apa de gura, nu are alcool si are extract de ceai verde; mie mi-a placut foarte mult, improspateaza respiratia, eu o folosesc dupa ata dentara si curata bine.
  • Sampon Rejoice anti-frizz cu ulei de cocos --> groaznic sampon, daca nu aplicam si vreun balsam, masca de par ceva, aratam ca o matura :))))
  • Sampon pentru copii Johnson's baby --> sampoanele astea le foloseste fetita mea, insa imprumut si eu sa spal pensulele de machiaj.
  • Sampon pentru copii Barbie --> pe asta l-a cumparat, ati ghicit, fii-mea pentru ca....Barbie :))) nu i-a facut bine la par, asa ca l-am folosit eu pentru pensule.
  
  • Gel de dus Palmolive Aroma Therapy Absolute Relax --> mi-a placut foarte mult mirosul lui, usor masculin, insa lasa pielea uscata :( 
  • Gel de dus pentru copii Johnson's cu lapte si orez --> gelul de dus al fetitei mele cu care ma mai spal si eu pentru ca ador mirosul lui si senzatia pe care o lasa dupa dus: piele hidratata si catifelata.
  • Gel de dus Biore --> un gel de dus cremos, cu miros de flori
Produse aruncate
 
  • Lapte protectie solara SPF 50 Gerocossen --> eu folosesc zilnic protectie solara pe ten si in ultimii ani am ales aceasta crema de la Gerocossen; v-am mai spus in rutina mea de ingrjire a tenului, gasiti postarea AICI. Tubul acesta l-am gasit cazut dupa dulap, nu stiu exact de cand il am, mai are jumatate de produs in el, insa il arunc.
  • Longlasting lipstain Colour Infusion Catrice - nuanta 030 Meet Mrs Rosevelt --> am produsul asta din 2012, l-ati vazut AICI, insa nici pana in ziua de azi nu l-am putut folosi; e din acela tip carioca si chiar pare o carioca, imi usuca teribil buzele si le da un aspect tern; v-am facut un swatch mai jos.
  • Ruj Oriflame --> asta e din era primitiva, nu l-am mai folosit de vreo 10 ani :))) insa il pastram pentru ca are valoare sentimentala, nici nu mai stiu numele nuantei.
  • Ruj Luminelle Rouge Glossy de la Yves Rocher - nuanta 85 --> un rosu superb care, din pacate, a expirat; si-a schimbat formula si miroase groaznic :(
  • Fard duo de ochi Oriflame --> este din aceeasi epoca cu rujul de care v-am spus mai sus :))) motivele pentru care inca il am sunt aceleasi.
  • Eye primer&liner sealer Elf --> mai am doar o parte din el, il puteti vedea pe tot AICI. Sealer-ul nu prea l-am folosit pentru ca s-a uscat extrem de repede, primer-ul a fost ok, insa n-am apucat sa-l termin, l-am aruncat la un moment dat ca expirase. Am pastrat pensula sealer-ului pe care o foloseam cand aplicam eyeliner-ul crema, dar s-a deteriorat si a ajuns luna trecuta la gunoi.
  • Lip shimmer Casuelle --> mi-a placut mult produsul acesta pentru buze, insa n-am apucat sa-l folosesc si a devenit lipicios :( 
 

Asta-i tot. Observ ca arunc foarte multe produse aproape noi pentru ca nu ajung sa le folosesc. Ceea ce ma face sa ma gandesc serios la cumparaturile necontrolate si nechibzuite pe care mai toti le facem.

Voi ce produse ati cosumat in prima luna a anului?
Astept comentariile voastre. V-am pupat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru comentarii, pupici.