luni, 25 februarie 2013

Hellooooooooooooooooooooooooooooo


Nu, nu v-am parasit! Nici gand. Numai ca viata mea s-a schimbat in ultimul timp, la propriu si la figurat. Pe 5 decembrie am devenit mama unei minunatii de fetita, care-mi umple tot timpul si-mi bucura zilele. Nu mai am vreme nici sa respir, insa sunt atat de fericita. Scriu aceste randuri in decursul a mai multor zile, mai adaug o fraza, mai legan gagica, mai pun o virgula, mai schimb comoara ca iar s-a murdarit :))) si tot asa. 
Acuma urmeaza partea aia in care va spun ca tot ce mi se intampla e magic si ca nu-mi imaginez viata fara gaza asta care descopera lumea incetul cu incetul. Si sa stiti ca nu-s doar vorbe, e mai mult de-atat. Cine stie, cunoaste. Si cine nu, ii doresc, atunci cand va fi timpul. E asa de important sa faci lucrurile la timpul lor si doar atunci cand ti le doresti.
Momentan, respir mai usurata pentru ca a cam trecut perioada colicilor. Nu vreau sa va dau prea multe detalii tehnice din viata de mama de teama de a nu va plictisi; insa, daca doriti sa scriu despre experienta mea, let me know (na, ca sa am si eu englezisme pe blog, ca de obicei nu le folosesc :))) ).
Incet-incet, sper sa revin cu postarile obisnuite despre creme, farduri and co, desi in ultimul timp folosesc foarte putine. Am realizat ca mai bine cumpar o crema si buna, decat un miliard si proaste toate. Fac economie si de timp si de bani si de nervi.
Va las in continuare o poza cu mine si pitica (ce ziceti: semanam?); ne citim in curand (sper). 
V-am pupat.


9 comentarii:

  1. Vaaii ce copilita adorabila ai!! Sa iti traiasca!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa iti traiasca!!!
    Abia astept sa simt si eu ceea ce simti tu :)...mai am de asteptat inca 4 luni ca sa se intample minunea :X...
    te inteleg la capitolul cumparat produse fara rost...si eu acum sunt mai cumpatata, mai ales ca pe perioada sarcinii nu mai am voie sa folosesc anumite creme..asa ca ma rezum la cele naturiste si la tratamentele homemade... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, Alexandra!
    Iti doresc din inima sa ai un bebe sanatos si voios. Pana atunci bucura-te de perioada asta, ca-i superba, mie mi-a placut maxim. Si eu tot in sarcina am inceput sa sortez din cosmetice si am renuntat la multe; spre ex la lotiunea de corp, mi-am facut singura una pe care am folosit-o toata sarcina...si bine am facut pt ca n-am ramas nici cu celulita, nici cu vergeturi.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am emotionat total!Cat este de scumpaaa!Are cu cine semana:) Dar mimica ei m-a terminat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim! :* Daaaa, face niste feteeeeee :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Am avut o zi nu tocmai ok la munca si am intrat sa revad mutrisoara si m-am inseninat!Va pup pe amandoua :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi pare rau sa aud c-ai avut o zi proasta!
    Iti transmite Miruna multi pupicei, sa te inveselesti....muaaaahhhhhh :*

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru comentarii, pupici.