miercuri, 8 octombrie 2014

Dezmat vestimentar :)))


In ultimele 3 saptamani am reusit sa-mi cumpar si eu niste hainute, ceea ce nu s-a mai intamplat de muuuuult timp. Cel putin nu din magazine fizice. Primele doua lucrusoare le-am luat pe fuga, atunci cand eram la supermarket, insa pentru ultimele am avut alocata o sesiune intreaga de shopping. :D Scurta, ce-i drept, insa am putut sa ma uit cu atentie la hainute. Ati ghicit, Miruna nu era cu mine (dormea acasica) :D 
Desi pozele nu-s cine stie ce (sunt facute cu blitz, ca altfel ieseau miscate, nu stiu ce pazea stabilizatorul de imagine), am vrut sa vi le arat si voua. Nu sunt vreo firma cunoscuta, cum se poarta prin blogosfera, gen Dorothy Perkins, Chicnova si nici macar Choies nu sunt (da, da, ati sesizat bine invidia, dar vine ea si vremea mea), insa am o vaga impresie ca-s cam acelasi fel.

Tricoul asta l-am vazut pe un manechin cand ieseam din Carrefour cu 2 plase in mana, eram pe fuga pentru ca trebuia sa ajung acasa de indata sa pregatesc cina. M-am apropiat, l-am privit 2 clipe "hmmm, mic sigur nu-mi e, daca e mare, rezolvam cumva". Fara sa las plasele din mana am rugat vanzatoarea sa mi-l impacheteze, s-a uitat cam ciudat la mine ca nu-l probez, am reusit sa-l si platesc si hopa! cu el acasa. Unde fii-mea a facut sedinta foto cu el. :)))


Miruna, aceasta mica fashionista in devenire, a fost de parere ca merge asortat cu o....punga :))))


Tot la Carrefour, in alta zi, o plimbam pe Miru in carucior, incercand sa-i distrag atentia pana platea tati cumparaturile. Pe un manechin, zaresc o rochie, o masor putin, aceeasi fraza imi vine in minte "mica nu-mi e, daca e mare, se rezolva", intre timp vine si sotul meu, isi da cu parere ca-i place si lui, o platesc si-o iau acasa. :D Imi este intr-adevar putin mare la sani (offf, dac-as fi putut alapta forever :))) ), dar nu se vede urat. E o rochita stil Batik.



Sambata trecuta mi-a dat sotul liber :)))) si-am iesit la vanatoare de pantaloni. Din pacate, n-am gasit cine stie ce, iar ce modele imi placeau, nu le puteam proba pentru ca magazinele respective nu aveau cabina de proba. Am zarit perechea asta de pantaloni negri si mi-a placut faptul ca au talie inalta, m-am gandit c-o sa-mi ascunda perfect sunculitele. :D Dar mai mult de-atat n-am gandit :))) Bineinteles ca nu i-am probat (motivul scris mai sus). Cand i-am pus pe mine acasa am constatat ce fund mare am de fapt. :))) Asta e, pana slabesc o sa-i port cu bluzite mai lungute, ca de exemplu cu tricoul de mai sus.


Cand sa ies din magazin, iata ca zaresc o bluzica interesanta. M-am gandit ca merge de minune cu pantalonii asa ca am cumparat-o, fara sa o probez, evident. :))) Imi vine, victorie! :)))) Bine, daca ocolesc standul ala din Carrefour cu biscuiti cu ciocolata o sa-mi vina si mai bine. :))) Imi place foarte mult detaliul de la gat, acel nasturel.



Ehei, dragile babei, cam astea is noutatile mele in domeniul vestimentar.

Voi ce hainute v-ati cumparat in ultimul timp?

V-am pupat.

4 comentarii:

Va multumesc pentru comentarii, pupici.