marți, 28 octombrie 2014

Saptamana in imagini (6)

Imi cer scuze pentru intarzierea cu care public, din nou, aceasta postare. De asemenea, si pentru faptul ca n-am mai scris nimic in ultima vreme. E adevarat ca se intampla frecvent sa scriu rar, insa saptamana trecuta nu m-am simtit asa bine sufleteste. N-as stii sa spun exact motivele, poate aniversarea care se apropie, poate prea mult dor ce-mi umple sufletul, poate oboseala cauzata de ritmul vietii mele, poate.....poate lupul sa fi fost. :))))) Si uite asa imi ridic eu moralul.  :)))) E clar, nu am toti biscuitii in pachet. Am o doaga lipsa. :)))) Si acuma sa va explic care-i faza cu lupu'  :)))))) E un vers dintr-o poezie pe care-o asculta fii-mea. Click AICI.  Sa trecem totusi la poze, ca altfel cine stie la ce-mi mai fuge mintea. Aaaaaa, nu bag mana in foc pentru comentariile fotografiilor, poate-mi scapa ceva si pe acolo.  :)))))

Asa mi-am inceput saptamana, urmarind-o pe Judy. Face vloguri zilnice si-o gasiti pe youtube, itsjudyslife, chiar va recomand video-urile ei, mai ales daca aveti copii, ea are o fetita de 2 ani  (2 luni mai mare ca a mea) si inca 2 fetite gemene de 7-8 luni.  :))))

 Micul dejun al saptamanii trecute: lapte de vaca cu fulgi de porumb.

 Am reluat obiceiul de a bea ceai verde.....

 ....insa marti a trebuit sa revin la deja obisnuitele ceaiuri in viata mea, cele renale. Am avut o criza de rinichi foarte dureroasa.

 Cele mai frumoase jucarii :)))

Mini-pizza cu blat cumparat, am incercat sa fac eu din aluat de paine, insa n-a crescut, nu s-a copt si a trebuit sa le arunc.

 Smoothie cel de toate zilele: )))

 :)

 Paine-floare. N-a iesit asa buna, ca cea in forma.

Paste cu telemea de vaca. Iamiiii

Multa mancare, stiu. Ma gandesc de saptamana viitoare sa pun toate pozele cu mancare intr-un colaj, ce parere aveti? Sau vreti sa nu mai vedeti fotografii cu papica? 

Cam atat. 

Saptamana voastra cum a fost? 

Ma apuc sa scriu alte postari, poate si reusesc. 

V-am pupat.

4 comentarii:

  1. Deja imi e foame si nu am nimic gatit :))) nu mai mananc paine de cativa ani, dar la cum arata painea-floare, as gusta din ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu mananc paine multa, insa nu pot renunta la ea de tot. Spre ex, ciorba nu intra deloc fara paine. Sa stii ca floarea a iesit putin cam tare, cred c-am tinut-o cam mult la copt.

      Ștergere

Va multumesc pentru comentarii, pupici.