marți, 18 noiembrie 2014

Saptamana in imagini (9)

Buna, fetelor!

Mda, iar postez din joi in pasti. Am avut o saptamana....hmmm...altfel decat de obicei; Miruna n-a prea vrut sa doarma la pranz (ii ies neste canini) ----> no timp pentru postat pe blog. In zilele in care totusi a reusit sa doarma am fost atat de sfarsita, ca tot ce-am putut face a fost sa zac pe canapea vizionand filmulete pe Youtube. Week-end-ul a fost unul relaxant, de vis as putea spune :))) Sambata, desi am fost cam trista, am reusit sa-mi pun niscaiva vopseluri pe fata si am iesit la mall, la locul de joaca. :D, iar duminica mi-am exercitat dreptul la vot.
Sunt fericita ca am reusit, saptamana trecuta, sa ma tin cu sfintenie de rutina mea de ingrijire a tenului si n-am mai avut probleme gen cosuri, ten imbacsit, aspect tern si obosit, etc. Nu arata el minunat, insa a fost mult mai rau. Iar sambata am observat ca fondul de ten adera mult mai bine; normal, tenul meu era perfect curat si hidratat. V-am mai spus ca ador DermaE? Poate va voi spune mai multe despre ea, intr-o postare viitoare.

Adevarat!

 Rasfat :D

Intr-o zi, din viitor :D

In ultima luna m-am delectat, din cand in cand, cu cate un cub-2 din aceasta minunata ciocolata. Eu sunt dependenta de ciocolata, as manca pan-as lesina, insa incerc sa ma abtin.

Prima experienta coloristica :)))

Binecunoscutul si mult prea deliciosul smoothie :D

Compot de mere :D preferatul Mirunei

Prima paine facuta din altceva decat banala faina alba. A iesit foarte delicioasa, repet pe viitor. :D

Chinezarie :D Am servit cu orez.

La mall :D


Acum va las. Planuiam un pui de somn la finalul acestei postari, insa din dormitorul alaturat se aude "Mamaaaaaaaa!" :))) Deci, ramane pe alta data odihna mea. :)))

Saptamana voastra cum a fost?

V-am pupat.

2 comentarii:

  1. Ce mi place compotul de mere... Și prăjiturile cu mere sau plăcinte :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu prea mananc mere...fructele mancate ca atare imi creeaza o foooaammmee :))) iar compot nu mai mananc, din cauza scortisoarei, adica fara scortisoara nu-mi place, iar de scortisoara m-am saturat, am urmat un tratament pentru o infectie la rinichi inainte sa raman insarcinata, si atata scortisoara am mancat, ca mi s-a luat :))) Dar ii prepar adeseori Mirunei, ei ii place scortisoara foarte mult. Te pup.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru comentarii, pupici.