miercuri, 14 octombrie 2015

Manichiura: Rimmel 60 Seconds si Isabelle Dupont Nail Quake

Buna, fetelor!

Azi vreau sa va arat o manichiura pe care am purtat-o acum ceva timp. N-am mai folosit o crapacioasa de o gramada de timp si imi era dor, mai ales ca este cea care ma salveaza atunci cand n-am timp sa-mi refac manichiura. :D

Mi-am colorat unghiile cu minunatul lac de unghii de la Rimmel 60 Seconds (pe care vi l-am aratat AICI), apoi la 2-3 zile, cand acesta a inceput sa sara de pe varfuri, am aplicat o crapacioasa. Ador ojele astea de la Rimmel, se aplica incredibil de usor datorita pensulei plate, se usuca mai repede (iar cu ajutorul spray-ului Kallos, totul e floare la ureche) si nici nu costa mult. Pacat ca am doar o culoare, dar am de gand sa iau masuri in privinta asta. :D

Crapacioasa folosita este una neagra, cumparata de la Lady's si ati mai vazut-o AICI. Trebuie sa va marturisesc faptul ca m-a surprins lacul asta de unghii; n-am crezut ca este asa bun. Imi place felul in care crapa si modelul pe care-l lasa; plus ca am platit putin pe el. Momentan nu l-am vazut pe site-ul celor de la Lady's, insa daca dati peste el, vi-l recomand.

Deasupra am aplicat un top coat, nu merge fara, nu are luciu; am observat aspectul asta la toate lacurile de unghii care crapa pe care le-am folosit pana acum. Nu prea folosesc top coat din lipsa de timp, insa ce bine ca cel de la Orkide inca mai e bun. :D Am scris AICI despre el.

Gata cu vorbaria, sa va arat si pozele.




Produse folosite

Base coat Beautistyle, Rimmel 60 Second 813 - Round and round the garden, Isabelle Dupont Nail Quake, Top coat fast dry Orkide, Spray pentru uscarea rapida a lacului de unghii Kallos

Va place?

V-am pupat.

2 comentarii:

  1. Vaai, cat de frumoasa ti-a iesit!! La mine nicio crapacioasa nu a aratat asa, toate mi s-au crapat foarte urat, dadeau impresia de manichiura neingrijita. Nu am mai cumparat de ani buni produse Ladys, dar o sa tin mine oja asta pe viitor.
    Spray-ul Kallos l-am avut si eu, dar nu mai tin minte daca mi-a placut sau nu, acum am un top coat cu uscare rapida, merge foarte bine, nu mai pot renunta la el.
    Puuup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi se pare ca are aspect neingrijit daca nu folosesc un top coat. Si crapacioasele de la Flormar sunt super, eu am avut una gri, o poti vedea pe blog.
      Eu ma descurc mai bine cu spray-ul pt ca nu am tot timpul timp sa aplic si top coat. Sa-l incerci, e foarte bun.
      Multumesc pentru comentariu si scuze pentru intarzierea cu care iti raspund.

      Ștergere

Va multumesc pentru comentarii, pupici.