sâmbătă, 16 aprilie 2016

Produse consumate: februarie - martie 2016

Buna, fetelor!

Este deja jumatatea lunii aprilie si eu nu v-am mai aratat din prima luna a anului ce produse am mai terminat. Asa ca m-am decis sa scriu azi postarea asta si sa scap de punga plina cu gunoaie din baie.

***dand click pe fotografii le puteti mari***
sampon sunsilk

  • Sampon Sunsilk nourishing soft&smooth 5 natural oils dry&damage hair - nu a facut nimic special samponul asta, mi-a curatat parul, nu l-a lasat "maturica" si atata tot.
  • Masca de par  Makarizo Hair Energy cu laptisor de matca - din cand in cand cumpar masca asta, mi se pare ca-mi hidrateaza parul foarte bine, dar bineinteles ca-l si ingrasa :( Dupa ce-o folosesc, in prima zi, parul arata matasos si cu putin luciu; mai apoi incepe sa se ingrase. Ati mai vazut-o AICI
  • Capsule tratament pentru par Ellips cu keratina - le folosesc dupa ce ies din dus, pe parul umed, sparg o capsula si aplic pe par, mai mult pe varfuri. Eu am parul lung si cu toate astea o capsula imi ajunge pentru doua utilizari.
  • Gel de dus Lifebuoy - nu am prea multe de spus despre gelul asta de dus; curata bine, e cremos, insa nu lasa pielea hidratata si miroase bine.
  • Gel de dus Naturian cu lapte de capra si fructe - aceleasi lucruri le-as putea spune si despre produsul asta.
  • Gel intim - curata, nu irita, nu mi-a cauzat vreo neplacere
 crema depilatoare 
  • Lotiune de corp Johnson's baby cu lapte si orez - ati mai vazut lotiunea asta la mine pe blog AICI; o cumpar pentru fetita mea, dar o folosesc si eu. De luna asta n-o voi mai cumpara deloc pentru ca m-am convins ca bubitele care ii tot apar copilului meu pe corp sunt de la ea si nu de la caldura asa cum banuiam. Lotiunea miroase foarte frumos si subtil, este cremoasa, hidrateaza, eu n-am intampinat probleme cu ea, dar pentru copii chiar nu o recomand
  • Crema depilatoare Veet cu aloe vera si vitamina E pentru piele sensibila- si pe asta ati mai vazut-o AICI, eu o folosesc in mod frecvent pentru parul de pe maini.
  • Lotiune de corp Shinzui cu nu-stiu-ce-fel de floare - iubesc lotiunile astea, adica mirosul lor; am mai avut in trecut cu floare de cires (AICI). Are un miros incredibil care ramane pe piele si pe haine mult timp.
apa de gura 
  • Pasta de dinti Himalaya Complete Care - o experienta tare neplacuta :( are o culoare maronie, nu are gust mentolat, ci unul din plante, lucruri care nu m-au deranjat, insa dintii mei incepusera sa capete o tenta galbuie :( asa ca am aruncat-o, desi mai avea cam jumatate. Despre brandul Himalaya v-am vorbit AICI.
  • Ata dentara - de curand am descoperit ata dentara cu suport si mi se pare foarte practica, mai ales pentru copii (daca reusiti sa-i convingeti s-o foloseasca :))) ). Am inteles ca in Romania gasiti asa in DM si pe aoro.
  • Apa de gura Listerine cu ceai verde - pentru ca la inceputul lunii martie mi-am scos o masea de minte am folosit cantitati industriale de apa de gura :))). Aceasta chiar imi place pentru ca nu are alcool si vi-o recomand. 
pond's 
  • Creme de fata Pond's Age Miracle de zi si de noapte - am ales varianta mini de 10 grame care mi-au ajuns destul de mult timp. N-am vazut ceva incredibil cand le-am folosit, insa nici nu mi-au creat neplaceri. Sunt hidratante, nu blocheaza porii, nu imbacsesc tenul, crema de azi are si SPF 15, iar mirosul lor este unul subtil.
  • Balsam de buze cu aloe vera TIS Farmaceutic - un balsam de buze ok, l-am cumparat din plafar pentru un pret sub 10 lei. Cica ar avea unt de cacao ca prim ingredient, insa mie nu mi s-a parut. Nu hidrateaza incredibil, dar merge incercat.
  • Creion de buze Avon glimmerstick, nuanta Mystery Mauve - atat de mult imi place creionul asta, de vreo 10 ani il tot cumpar si nu mi s-a intamplat niciodata sa nu-l am in portfard (eee, acum s-a intamplat, dar remediez problema in curand :))) ). L-ati mai vazut in favoritele anului 2011 AICI si in cele ale anului 2013 AICI.
mentholatum 
  • Lotiune tonica Make Over - am cautat mult timp un toner fara alcool si intr-un final l-am gasit pe acesta de la o firma asiatica.
  • Demachiant bifazic Wardah cu ulei de jojoba - vi l-am aratat si luna trecuta, cititi parerea mea despre el AICI
  • Benzi pentru puncte negre Mentholatum Acnes - auzisem multe despre firma asta din New York si am zis sa incerc benzile lor, de obicei le foloseam pe cele de la Biore. Din pacate, nu fac mare lucru fata de cele de la Biore, despre care puteti citi AICI, AICI si AICI.
buretei de machiaj 
  • Buretel pentru fond de ten - l-am folosit pana cand si-a dat duhul :))) eu folosesc bureteii astia pe care ii gasiti de cumparat peste tot. Sunt foarte ieftini, iar lucrul asta se si vede, nu rezista foarte mult, insa pana pun mana pe un beauty blender original, ii folosesc pe acestia. Gasiti parerea mea despre ei AICI, in postarea cu colectia mea de pensule de machiaj. 
  • Aplicator buretel pentru fardul de ochi - acesta a fost intr-o trusa de farduri, il mai foloseam cand si cand, insa pentru ca l-am spalat de multe ori s-a rupt :(
  • Ascutitori pentru creioanele de machiaj - cea roz e una no name, cumparata din Brasov, si mi-a placut enorm, avea un suport in care cadea creionul ascutit si un betigas pentru a scoate varfurile care raman mereu blocate in ascutitori. Iar pe cea alba am primit-o impreuna cu un creion de buze Elf. O vedeti AICI. Eu le-am tinut pe chiuveta ca sa nu le caut mereu cand aveam nevoie de ele si din pricina asta au ruginit :(
  • Pila de unghii din carton - folosesc genul asta de pile pentru unghii de multi ani, v-am povestit si in postarea precedenta despre lucrul acesta.
Si asta-i tot! Multe produse si implicit multe poze, va multumesc daca ati ajuns pana la randurile astea. :D
Sper ca a fost o lectura placuta pentru voi si ca ati aflat lucruri interesante.

Voi ce produse ati consumat in ultima vreme? Ati incercat ceva din produsele prezentate de mine?

V-am pupat.

5 comentarii:

  1. Am si eu o pasta de dinti de la Himalaya. Este oribila ca si gust, dar cel putin momentan curata si nu am alte neplaceri.
    Balsamul de buze TIS Farmaceutic eu nu-i mai stiam brandul, dar l-am folosit si eu acum cativa ani si mie mi-a placut teribil de mult.Imi hidrata buzele, dar se consuma extraordinar de repede.

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, gustul pastei de dinti este oribil, insa am zis ca trec peste el daca vad rezultate bune. E adevarat ca imi curata foarte bine dintii, insa dupa un timp am observat ca mi se ingalbenisera usor dintii :( Balsamul de la TIS intr-adevar se termina repede, dar nu costa mult, deci il scuzam :))) mai ales ca face ce spune.

      Ștergere
  2. Unde se gaseste gel de dus Lifebuoy?
    Eu stiam, ca a disparut de pe piata romaneasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am cumparat din Asia, nici nu stiam ca a fost si la noi.

      Ștergere

Va multumesc pentru comentarii, pupici.