luni, 17 octombrie 2016

Demachiant bifazic pentru ochi - Garnier

Buna, fetelor! 

Bine v-am regasit! Stiu ca n-am mai postat de-o vesnicie, insa vreau sa stiti ca m-am straduit cat am putut, asa dor imi e! Pe langa faptul ca nu am timp nici sa lesin, mi-am mai spart si display-ul telefonului,  iar eu cu el faceam pozele pentru blog. :( Cel mai dureros lucru este faptul ca nu gasesc sa-l repar pe nicaieri, iar telefonul pe care-l folosesc in prezent nu are o camera atat de grozava. 
Acum ca m-am plans destul, sa trecem la review-ul de azi :D.



Despre demachiantele bifazice v-am mai spus doua vorbe AICI, atunci cand v-am vorbit despre un astfel de produs marca Auchan.

Astazi vreau sa va vorbesc despre Express 2in1 eye make-up remover de la Garnier (pe numele sau de pe recipient).

Detalii tehnice:

Gramaj: 125 ml
Termen de valabilitate: expira la 6 luni de la deschidere
Ambalaj: de plastic

Descrierea oficiala:

"Elimina cu usurinta si delicat machiajul rezistent la apa, fara a lasa tenul gras. Imbogatita cu arginine de origine naturala, formula sa bifazica are grija de genele tale: sunt mult mai dense si solide in 4 saptamani. Formula sa este potrivita si pentru cei care poarta lentile de contact.
Produs testat dermatologic si oftalmologic."


Mod de utilizare:

"Agitati flaconul si aplicati cateva picaturi pe discheta demachianta. Tineti cateva secunde discheta imbibata pe ochi, iar apoi curatati dinpre interior spre exterior, fara sa frecati."

Ingrediente:

water, isododecane, isopropyl palmitate, undecane, arginine, CI60725/violet 2, citric acid, dipotassium phosphate, disodium EDTA, hexylene glycol, octyldodecanol, xyloside, polyaminopropyl biguane, potassium phosphate, sodium chloride, tridecane.

Pret:

- aproximativ 11-12 lei, depinde de magazine, il gasiti prin supermarketuri sau alte magazine care  vand produse cosmetice.

Parerea mea:

.....este una foarte buna. Eu prefer demachiantele bifazice pentru inlaturarea machiajului ochilor pentru ca nu-mi agraseaza pielea, eu avand tenul uscat (in anotimpul rece, chiar foarte uscat).
Am copiat mai sus instructiunile de utilizare de pe eticheta pentru ca exact asa procedez si eu. Am nevoie de doua discuri demachiante (folosesc discheta fata-verso eu) pentru fiecare ochi si imi inlatura tot eyeliner-ul, rimelul si fardul de ochi. Nu-mi lasa senzatia aceea de ochi impaienjeniti, cu siguranta o cunoasteti, ceea ce ma bucura enorm.
Nu am observat sa-mi fii indesit genele pentru ca dupa demachiere eu ma spal pe fata, deci produsul nu are timp de actionare; si sincer, ma indoiesc asupra acestui aspect si nici nu-l caut, un demachiant trebuie doar sa inlature machiajul si atat, intr-un mod bland, evident.

In concluzie, mi se pare un produs bun si accesibil, eu sunt deja la a doua sticluta.

Voi l-ati folosit pana acum? Sau ce alte produse pentru inlaturarea machiajului folositi?

V-am pupat.

4 comentarii:

  1. La mine micelarele functioneaza foarte bine asa ca ele predomina la mine. Dar nu zic nu nici la bifazice, nici la demachiantele crema.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, l-am folosit, si eu sunt la a doua sticluta.
    E foarte bun.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru comentarii, pupici.