luni, 7 noiembrie 2011

Uscător express Kallos


Aceasta este denumirea oficială a spray-ul pentru uscarea rapidă a lacului de unghii de la Kallos. Mi-a fost recomandat de o prietenă şi am zis să-l încerc pentru că de multe ori plecam din casă fără ojă pe unghii, ceea ce nu este tocmai pe gustul meu. Şi bine am făcut că l-am achiziţionat, deoarece sunt foarte încântată de el. L-am cumpărat din Sir-Militari (Bucureşti) şi am dat 10 lei pe el (un preţ bun, spun eu).
De pe eticheta minusculă aflată pe pompiţa albă am descifrat următoarele (cu mare greutate, având în vedere că port ochelari :p):
Producător: International Laquers SA (şi adresa)
Ambalat: Kallos Cosmetics Budapest
Unic Importator: SC Tordai HC SRL Târgu Mureş
Ingrediente: Cyclopentasiloxane and Cyclohexasiloxane, Dimethicone, CI60725


Expiră la: vezi pe ambalaj; găsim pe fundul sticlei data: 15.08.2013
Cantitate: 16 ml


Produsul vine ambalat într-o sticluţă drăgălaşă, transparentă, de sticlă, pe care o voi refolosi, la terminare. Produsul se distribuie cu ajutorul unei pompiţe, un singur puf ajungând pentru o mână. Îmi place faptul că o pot depozita în portfardul în care îmi ţin o parte din oje, iar produsul nu se prelinge pe lângă capac. Este într-adevăr puţin uleios, dar nu mă deranjează, deoarece şterg imediat surplusul de pe degete cu un şerveţel moale. Oferă lacului de unghii un luciu frumos şi nu mai necesită aplicarea unui top coat. Face, de asemenea, şi ceea ce promite: usucă rapid stratul (sau straturile) de ojă. Îl folosesc în special atunci când n-am timp la dispoziţie să aştept să se usuce lacul de unghii. Spre exemplu, seara, evitând astfel urmele de cearceaf şi de pernă pe care le găseam de obicei dimineaţa pe unghii :))) .
Din punct de vedere al ingredientelor, nu am găsit ceva negativ. M-a ajutat în acest sens Cosmetic Ingredient Dictionary . Ultimul ingredient nu l-am găsit pe site-ul menţionat, dar l-am google-it şi am descoperit că CI60725 este un pigment violet (responsabil pentru culoarea spray-ului), safe pentru uzul cosmetic. Deci, încă un plus pentru acest produs. 
Este primul produs de acest gen pe care-l utilizez şi cu siguranţă am să-l folosesc până la ultima picătură urmând să-l recumpăr deoarece mi se pare un produs folositor, care m-a ajutat de multe ori să am o manichiură frumoasă într-un timp limitat.
Puteţi vedea o manichiură la care am folosit uscătorul express Kallos  AICI
Aştept să-mi spuneţi şi părerile voastre despre acest produs, în cazul în care l-aţi folosit şi în general despre spray-urile pentru uscarea rapidă a lacului de unghii: este el într-adevăr un produs util sau este doar o metodă a producătorilor de a mai scoate de la consumatori nişte bani în plus?
Pupici

3 comentarii:

  1. good to know, l-am trecut pe lista
    http://nailscoloursandmore.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Nah, poftim...chiar era nevoie sa imi mai adaugi un pitic la turma? Acum il vreau, desi am acasa un spray de uscare rapida de la Flormar absolut neatins.

    Pare tare fain...si arata si tare bine pe unghii. Mi-a placut mult postarea, tare documentata. pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, Green si Alex :*
    Alex, incearca-l intai pe cel de la Flormar, daca il ai deja, poate este si acela bun. Si bineinteles asteptam sa ne spui si noua despre el.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru comentarii, pupici.