luni, 4 martie 2013

Scriu din nou.....


Acuma am vazut ca postarea de 1 martie, una programata cu o seara inainte, n-a aparut pe blog. Habar n-am de ce. Imi mai incerc norocul inca o data.

Vreau sa va urez sa aveti o primavara minunata, plina de soare, bucurii si fericire.

Cum ati intampinat voi noul anotimp?

Noi ne-am trezit cu zambetul pe buze, dimineata am primit 2 martisoare: unul traditional cu nelipsitul snur alb-rosu si unul pe care il veti vedea putin mai jos (tot cu snur :))) ). Imi plac martisoarele traditionale si nu mi-ar placea sa primesc altceva in schimb. Voi ce parere aveti despre ele?
Ne-am pozat toata ziua pentru ca pitica a primit si ea martisor (primul din viata ei) si a fost delicioasa cu el in piept. E o adevarata placere s-o vad descoperind lumea si abia astept sa mai creasca sa si inteleaga ce se intampla in jurul ei, desi stiu ca imi va fi dor de vremurile astea; deja ma gandesc cu nostalgie la momentele care au trecut, cand, spre exemplu dormea ghemuita pe burta mea, acuma e prea mare si cade :)))
Pe 1 a fost baba mea, pentru ca sunt nascuta intr-o zi de 1. In locul in care ma aflu acuma e ploaie si vreme urata mereu, insa eu ma ghidez dupa timpul bucurestean; am inteles c-a fost soare, deci e de bine :)))

Voi cum ati petrecut de 1 martie? Ce martisoare ati primit?

Aaaaaaaa, sa va arat cel mai superb martisor primit vreodata

V-am pupat

6 comentarii:

  1. cel mai pretios martisor..sa iti traiasca!

    RăspundețiȘtergere
  2. wooow,this is so so beautiful. I love it :)
    check out my blog,maybe we can follow each other if you want?
    I will follow your for sure :)


    www.liliemarlen.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. :) eu am primit ....sau mai bine zis trebuia sa primesc de la mamarutele mele, martisoare facute la cresa, dar le-au mancat pana au ajuns acasa :))))

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru comentarii, pupici.