vineri, 26 iulie 2013

Essence: Nail fashion sticker


Am deschis iar folderul cu manichiuri restante si am dat peste aceasta care are o vechime de peste un an. :))) Totodata vreau sa va prezint sticker-ele de la Essence pe care le lipesti pe unghii si tin locul indemanarii :))) Astfel pana si cei cu 2 maini stangi (sau drepte, in cazul meu :))) ) pot avea unghii spectaculoase; chiar daca efectul nu dureaza prea mult.
Sticker-ele mele fac parte din gama Studio Nails Get Style si sunt nr. 1 (AICI le puteti gasi si pe celelalte). Sunt 14 bucati in pachetel si contin cate 7 marimi.

Instructiunile de folosire sunt simple si le gasim pe plic:


Iar daca din scris n-am inteles, gasim si in imagini (pe modelul "vrei sa-ti desenez?" :))) )


Si acuma sa va spun cum le-am folosit eu si mai apoi sa va si arat ce-a iesit: aveam o manichiura realizata de ceva timp de care ma plictisisem si am zis s-o "revergorez". Drept urmare am luat sticker-ele din dotare si le-am lipit pe unghii. Le-am potrivit bine de tot, apoi am taiat excesul cu forfecuta si am dat cu top coat peste ele; m-am gandit eu ca astfel vor rezista mai mult. Cred totusi ca ar fi trebuit sa sar acest pas pentru ca a doua zi unele dintre ele au inceput sa se scorojeasca pe la varfuri. Desi m-as mira sa reziste niste abtibilduri lipite pe unghii, in conditiile in care nimeni nu poate sta mult timp departe de apa (sau asa sper :))) ), adica macar sa te speli pe tine, nu sa freci la vase sau la rufe. Am citit totusi ca cele de la Sephora ar rezista, insa nu le-am incercat.

Si acuma pozele (ca astea-s mai graitoare decat vorbele)


Asta-i baza, realizata cu Gosh - 564 Golden Dragon (pe care vi-am mai aratat-o de vreo 2 ori, puteti folosi casuta de search) si Catrice - 660 I'm A Star.... (asemanatoare, dupa mine, cu Chanel Peridot; si mai asemnatoare cu ultima mentionata cica ar fi o alta Catrice, si anume 840 Genuis in the bottle; folositi-l pe Gogu' pentru mai multe detalii, ca-s prea multe poze sa va trimit eu direct).


Si ca sa n-o mai lalaim, motivul pentru care ne-am intalnit astazi aici


Imi place foarte mult ce-a iesit si ador ideea de sticker-e cu care iti poti transforma o manichiura banala intr-una wow, insa in momentul de fata pentru mine nu mai sunt o solutie. Acuma caut ceva care sa reziste vesnic pe unghii, daca se poate :))) Insa pentru vreo ocazie mai speciala cu siguranta voi mai apela la ele, mai ales ca sunt curioasa sa incerc si alte modele.

V-am pupat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru comentarii, pupici.