luni, 7 iulie 2014

Paintbox W7 - 77 shades of amazing eye colour

Buna, fetelor! Cum ati petrecut week-end-ul? Eu am gatit foooooarte mult, am fost la cumparaturi, unde fii-mea a fost asa de sociabila, a zambit tuturor. Dar m-am si odihnit. Asa ca am avut timp sa termin pentru voi articolul despre Paintbox. Sper sa va placa si sa-l gasiti util. 



Am paleta asta de muuuuult timp, insa nici sa ma bati nu mai stiu de unde am cumparat-o; online, in orice caz. Daca il intrebati pe Gogu' sigur o veti gasi. Era atunci cu nebunia paletelor de machiaj comandate pe e-bay din China si eu am salivat indelung la ele pentru ca nu ma pricepeam cu paypall (nu ca acuma m-as pricepe), cu vama s.a. La noi erau mega-extra scumpe asa ca am ales-o pe aceasta. Am folosit-o mai mult la inceput, apoi am uitat de ea. V-am aratat-o in postarea despre colectia mea de palete de machiaj AICI atunci cand Florina ma rugase sa scriu mai multe despre ea si, desi i-am promis, n-am trecut la treaba. Va spun sincer ca m-am temut ca n-or sa-mi iasa pozele ok (ceea ce s-a si intamplat acuma, dar nu asa de rau pe cat ma asteptam), iar eu si swatch-urile nu suntem pretenase.

Paleta asta se prezinta in felul urmator: o gasim ambalata intr-o cutie draguta roz, de carton (se observa in poza de mai sus), iar pastilele cu fard sunt incrustate intr-o carcasa din plastic negru destul de rezitent. Eu am plimbat-o de mai multe ori cu avionul si n-a patit absolut nimic. Stim cu totii cum manevreaza domnii in cauza bagajele.


Imi place si faptul ca fardurile sunt acoperite cu o folie transparenta, usor de inlaturat, pe care este trecut numarul aferent fiecarei culori. De asemenea, gasim si 2 aplicatoare cu buretel, eu le mai folosesc si pe acestea.


Pe spatele cutiei gasim trecute ingredientele si aflam c-a fost produsa in Anglia.


Eu am aplicat fardurile numai peste baza de pleoape Elf si mi-au rezistat destul de mult timp. Fara  un primer nu recomand, plus ca am impresia ca vor parea sterse. Primerul le ajuta sa para mai intense, iar paleta de culori pe care Paintbox o are este destul de larga, 77 de pastilute, mai exact; gasim multe marouri si culori in nuantele pielii, nuante de albastru, verde, 2-3 movuri, cateva rozalii, griuri, chiar si vreo 2 galbioare. :D
Bineinteles ca n-am poze cu machiaje realizate cu aceasta paleta pentru ca n-au iesit in poze niciodata, insa am fotografiat culorile, plus cateva swatch-uri. Urmeaza un miliard de multe poze. 
In stanga fiecarei imagini este poza fara flash, iar in dreapta cu flash. Pe fiecare fotografie gasiti si numarul fiecarei culori pozate, iar daca le click-uiti se maresc.












Desi le-am folosit destul de multisor, se observa si din fotografii ca par neatinse, deci sunt maricele.
Eu spun ca este practica aceasta paleta pentru o persoana obisnuita, pentru machiaje zilnice. Mai bine investesti mai multi banuti in niste pensule bune.

Ce parere aveti despre aceasta paleta? Ati incercat-o? Va tenteaza?

Va doresc sa aveti o saptamana usoara!

V-am pupat!


2 comentarii:

  1. Hihi :) mersi pentru review! Am încercat-o și eu la cineva si mi-a plăcut, pentru cat daduse pers. respectiva pe ea( vreo 40 de lei) mi s-a părut super. Si sunt de acord cu tine in legatura cu investiția in pensule :D te pup!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a luat ceva timp sa scriu postarea, cam 3 ani :))) insa mai bine mai tarziu decat niciodata :))) pupici inapoi

      Ștergere

Va multumesc pentru comentarii, pupici.