marți, 4 noiembrie 2014

L'oreal Renutrition - sampon si balsam

Azi trebuia sa scriu despre produsele consumate ale lunii octombrie sau sa va arat imagini ale saptamanii trecute, insa in ultimul timp numai asta vedeti pe blog. Asa ca am zis sa va vorbesc despre L'oreal Renutrition, mai ales ca aveam pozele pregatite mai demult. 


Imi amintesc faptul ca in trecut sampoanele L'oreal erau preferatele mele. Rar foloseam si balsam, atat de bune erau. Nu cred c-am folosit vreun produs pentru par L'oreal care sa nu-mi fi placut. Pana acum. :)))
Mult timp mi-am colorat parul cu Casting Creme Gloss, iar fixativul meu preferat a ramas Elnett. Insa faptul ca ei isi testeaza produsele pe animale m-a facut sa ma indrept catre alte firme. Stiu ca multe nume sonore fac lucrul asta, dar e pur si simplu o alegere personala.
Am mai scris si despre L'oreal Anti Casse mai demult, gasiti AICI parerea mea.


Aceasta gama este destinata parului uscat si promite hidratare si stralucire pentru firul de par datorita continutului de omega 6 si laptisor de matca. In gama mai gasiti si alte produse, gen masti sau uleiuri, insa eu am preferat sa le cumpar doar pe astea doua; de multe ori n-am timp nici sa aplic balsamul, daramite altele.


Parerea mea:

Atat samponul, cat si balsamul sunt foarte vascoase, astfel incat nu ai nevoie de mult produs. Samponul face foarte multa spuma, enervant aspect as spune eu pentru ca e nevoie de multa apa sa scap de ea, chiar si dupa ce mi-am clatit parul. Bineinteles ca balsamul s-a terminat primul, avand si mai putine grame, insa eu am si parul lung. Eu aplic balsam inclusiv pe radacini, chiar daca am parul gras, dar nu-mi plac antenutele (va spuneam in postarea despre John Frieda despre antenute, aratandu-va si vreo 2 poze pentru o mai buna intelegere; o gasiti AICI).
N-am observat imbunatari, e drept ca le-am folosit aproximativ o luna. Ce nu mi-a placut, ba chiar m-a enervat la culme, este faptul ca parca as fi folosit produse pentru volum. Nu stiu daca stiti acele sampoane sau balsamuri care iti fac podoaba capilara o matura slinoasa. :)))) Eeeeee, asa e si cu astea 2.   Nu am multe sa va spun despre samponul si balsamul L'oreal Renutrition, insa daca tot vi le-am aratat in cadrul postarii cu produse consumate, m-am gandit c-ar fi frumos sa va spun mai multe despre ele.

Le-ati incercat? Cum vi se par?

V-am pupat.

2 comentarii:

  1. nu am incercat aceasta gama insa folosesc samponul cu arginina, si am mai incercat si altele de la ei, da imi plac produsele lor, mi se par bune

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, au produse f. bune. Uite ca n-am incercat gama cu arginina, eu mult timp am folosit gama pt par vopsit, chiar si cand nu eram vopsita.

      Ștergere

Va multumesc pentru comentarii, pupici.