sâmbătă, 30 iulie 2011

Cumpărături ELF (4)

 
(postul aceasta îl am demult la postări nefinalizate, însă am uitat de el)
Acesta este ultima postare din ciclul "Cumpărături ELF" deoarece am reuşit să testez şi celelalte produse rămase.
1) Eye Primer&Liner Sealer




Acest produs face parte din gama Studio. Primerul este exact ca cel din gama Essential, numai că se aplică mai uşor, din punctul meu de vedere. La mine, primerul acesta, ca şi celălalt, ţine în jur de 3-4 ore după care începe uşor-uşor să se strângă în pliu. Menţionez că n-am pleoapele uleioase, ci uşor uscate, aşa că nu ştiu de ce se întâmplă acest lucru.
Liner Sealer-ul transformă orice fard de pleoape în eye liner lichid. Numai că după folosire trebuie curăţat foarte bine pentru a nu murdări tot produsul din sticluţă, ceea ce este mai greu. Eu am încercat cu demachiant de faţă şi cu serveţele demachiante. Am insistat până când discheta cu ajutorul căreia curăţam a rămas curată, însă pensula a rămas pătată. Cred că o dată introdusă înapoi în sticlă va murdări lichidul. (nu l-am folosit decât o singură dată)
Primerul are 2,5 gr, iar liner sealer-ul 4. Amândouă expiră la 12 luni de la deschidere.
2) Tuşul de ochi cremă




Şi acest produs face parte tot din gama Studio. Îmi place foarte mult, mai ales că vine împreună cu o pensulă micuţă, ceea ce face aplicarea sa muuuult mai uşoară; în sfârşit îmi ies liniile drepte. Pentru a face codiţele reuşite (mă rog, mai reuşite decât la început, că nu ies perfecte, deocamdată) folosesc pensula îndoită. Eu am achiziţionat, după ce-am primit coletul celor de la ELF, una de la Catrice. O puteţi vedea AICI .

            Are şi acesta un capăt asemănător cu pensula care vine împreună cu cream eyeliner-ul, însă eu am apucat să murdăresc pensula Elf, iar pe acesta n-o folosesc.
Eu am ales varianta Black, iar la următoarele comenzi am de gând să-mi mai iau şi alte culori. Are 4,7 gr şi expiră la 6 luni de la deschidere. Sper să nu mi se usuce, aşa cum au păţit-o unele fete.
3) Oja




Cea mai proastă ojă posibilă; nu rezistă nici 3 ore pe unghii, timp în care am spălat 2 pahare şi am făcut un duş. Trebuie să vă spun că am folosit un top coat, pentru că nu are deloc luciu; cu toate astea, n-a rezistat. Nu am făcut poze şi unghiilor pentru că s-au cojit pe la vârfuri şi le-am şters. Eu am ales o ojă neagră deoarece această culoare nu o aveam (bine, nici acum nu pot spune c-o am având în vedere faptul că n-o voi mai folosi. Îmi spusese sora mea că este o ojă de foarte proastă calitate, dar am crezut că dacă folosesc top coat, mie îmi va rezista mai mult ca ei (ea nu foloseşte lac protector pentru ojă). Aiurea, degeaba. Probabil, acest lucru se datorează faptului că nu conţine toluene, formaldehyde şi nici dibutyl phtalate (DBP), însă înclin să cred că nu asta este motivul, deoarece nici lacurile de unghii de la Sinfull Colors nu conţin, iar ele rezistă chiar şi o săptămână pe unghii.
Oja are 10 ml şi expiră la 9 luni de la deschidere.
Gata cu produsele Elf, am terminat. N-am mai comandat nimic de la ei, însă plănuiesc în curând.
Voi ce produse Elf aţi folosit şi care dintre ele v-au plăcut?
Pupici

later edit: gasiti AICI parerea mea despre aceste produse

Un comentariu:

  1. Si eu mi-am luat de curand cream eyeliner-ul, insa parca nu ma incanta foarte tare, mi se pare destul de solid din punct de vedere al calitatii si prevad ca o sa se intareasca foarte repede, iar pensulica mea nu e prea buna si produsul nu se poate aplica impecabil...oricum, la fiecare comanda Elf raman dezamagita macar de un produs... :(

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru comentarii, pupici.