marți, 29 noiembrie 2011

Manichiura: plăcuţele cu modele


Vreau să vă prezint prima mea experienţă cu plăcuţele cu modele, gen Konad; eu am un set dintr-acela cumpărat de la metrou compus din plăcuţă, ştampilă şi lamă. Am dat în jur de 5 lei pe el.



La început mi-a fost greu să-l folosesc, însă în cele din urmă am reuşit. Problema a fost faptul că nu am încă nişte lacuri de unghii potrivite pentru modele, acestea trebuie să aibă o consistenţă vâscoasă. Am reuşit să fac două modele cu două oje Catrice, însă s-au văzut discret pe oja deja existentă pe unghiile mele. Data viitoare am de gând să folosesc o ojă bază mai deschisă (nici nu ştiu dacă am aşa ceva :))) îmi plac culorile închise mie) sau poate să-mi cumpăr alte nuanţe Catrice, mult mai închise (na, că acuma am motiv să ies iar la shopping de oje :D ). Să vă arăt ce-a ieşit






De pe plăcuţă am folosit aceste două modele de flori


iar lacurile de unghii folosite sunt acestea



De la stânga la dreapta: prima este o ojă fabricată de mine într-o sticluţă de lac transparent Catrice (nu mai ţin minte ce nuanţe am amestecat), Catrice 250- I sea you şi 130- Lucky in lilac. Îmi pare rău că n-am putut surprinde în poză exact nuanţele pe care le au ojele în realitate: cea făcută de mine are un sclipici fin, iar celelalte două sunt de fapt puţin mai închise. Mai încerc cu trei poze




Voi aţi folosit astfel de plăcuţe? Vă plac? Pupici

6 comentarii:

  1. Alexandra eu vreau sa te intreb de unde ai cumparat setul asta cu stampila?
    ca n-am inteles bine...
    de la metrou? tu esti din Bucuresti?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, de la metrou Unirii din Bucuresti l-am cumparat eu. Dar stiu ca se gaseste in mai multe locuri. Unul dintre ele este si complexul Sir din Militari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Scuze, n-am stiut. Dar sa stii ca am auzit ca se gaseste si in alte orase. Incearca pe la magazinasele care au de toate. Sper sa gasesti.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am vrut sa imi cumpar asa ceva, dar am vazut ca necesita o oja speciala care costa mai mult decat setul de stampile. Poate m-am inselat eu.
    Sa il folosesti cu placere!
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc, Oana! :*
    Cred ca te referi la produsele Konad, dar sa stii ca merg si unele oje normale, numai ca trebuie sa le gasesti. Din experienta mea la acest capitol, cred ca-ti trebuie o oja mai vascoasa, sa nu se ia imediat ce dai cu lama peste placuta.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru comentarii, pupici.