joi, 3 iulie 2014

Smoothie cu morcov



De cand am inceput sa beau din nou cafea, micul meu dejun include rar smoothie. Stiu, nu e bine deloc. 
Azi am zis sa incerc si alta varianta de smoothie si i-am adaugat morcov. A iesit delicios si satios, insa morcovul se cam simtea, probabil ar fi fost mai ok sa-l bag la un storcator de fructe in prealabil, dar deocamdata nu posed asa ceva (este in plan).




Ingrediente:

  • 2 banane medii
  • jumatate de morcov mare
  • 1 rondea ananas
  • 5-6 tije de spanac
  • 2 tije mici de marar
  • sucul de la o jumatate de portocala
  • putina apa 
  • gheata (optional)


Le ametiti bine de tot in blender, aproximativ 2 minutele si savurati. Puteti adauga si cateva cuburi de gheata pentru a va "revergora" :D Va spuneam in postarea trecuta AICI ca eu am o optiune pentru smoothie, daca dau pe una din vitezele blenderului, nu iese asa cremos si delicios.

Precizare: eu n-am probleme cu stomacul si nu tin cont de ce arunc in blender. Zilele trecute m-a intrebat o prietena "pai cum, amesteci nu-stiu-ce cu nu-stiu-ce? pai, te strici la stomac". Asa ca daca va stiti sensibili, aveti grija.

Cam asta e reteta de smoothie pe care-am vrut s-o impartasesc cu voi azi. Stiu ca in ultima vreme postez mai multe retete, decat pareri despre cosmetice, insa sa stiti ca lucrez in paralel la o postare despre o paleta de farduri. Nu spui care, aveti putintica rabdare! :D

Astept sa-mi spuneti in comentarii voi ce smoothie-uri beti. 

V-am pupat.

6 comentarii:

  1. Nu se potrivesc in mod deosebit bananele cu ananasul si portocala dar de aici si pana la a te strica la stomac e cale lunga. Daca nu consumi smoothie-ul imediat dupa masa asa cum fac oamenii... neinformati totul va fi bine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite ca e bine de stiut ca astea nu se prea impaca, ms :* Eu de obicei beau smoothie in loc de mic dejun, apoi la 2 ore de la consumare mi se face o fooooaaammee :)))

      Ștergere
  2. Sunt mai mult ca obsdata de smoothie uri si tocmai mi-ai dat o idee buna pt maine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud asta...si eu am furat retete de la tine :D sa-mi spui cum ti s-a parut smoothie asta

      Ștergere
  3. Eu imi fac din mar, morcov si ghimbir (circa 1-2 cm)
    Ananasul l-am incercat cu pepene si mi-a placut mult

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru comentarii, pupici.