miercuri, 16 martie 2016

Colectia de rujuri Avon - Ultra Color (swatch-uri)

Buna, fetelor!

Rasfoiam zilele trecute catalogul curent de la Avon. Si printre multe alte oferte am vazut si rujurile din gama Ultra Color la reducere. Asa ca m-am gandit sa va arat ce nuante am eu, 15 la numar. Nu am putut alege o nuanta bazandu-ma pe fotografiile din catalog asa ca am decis sa-mi cumpar cateva mostre, ulterior mi-am ales si un ruj full size.

Descriere:

Rujul Ultra Color are o formula cu unt de shea, ulei omega, fructe de padure si vitamina E care hidrateaza si catifeleaza instant buzele. Culorile bogate si rezistente se datoreaza pigmentilor care isi reinnoiesc culoarea.

***dand click pe fotografii le puteti mari***

Ambalaj:

Unul elegant si dragut, de culoare neagra, capacul are o parte transparenta prin care poti vedea rujul, ceea ce ajuta si nu prea; iti poti face o idee despre nuanta rujului, insa eu recomand sa cumparati prima data o mostra si sa-l incercati direct pe buze.

Rezistenta:

Culorile mai aprinse rezista mai mult decat nuantele deschise. De asemenea, conteaza si consistenta lui, daca este o nuanta stralucitoare sau perlata il veti avea pe buze mai putin timp decat daca veti aplica o nuanta lucioasa sau una mata.

De asemenea, au o consistenta cremoasa, nu usuca buzele si nici nu le pateaza. Se demachiaza usor, cu orice fel de demachiant; eu am incercat cu apa micelara de la Garnier (gasiti AICI postare despre ea) sau cu un demachiant crema.

Acestea fiind spuse, sa trecem la poze. Din pacate, nu ma pricep sa va descriu culorile, asa ca m-am straduit sa fac fotografii cat mai clare, sper ca mi-a si iesit.






Un lucru vreau sa va mai spun si gata; dupa cum veti vedea si in fotografiile de mai jos, trebuie neaparat sa folositi si un contur de buze, deoarece rujul migreaza destul de usor, mai ales daca aveti un rid-doua in jurul buzelor.

Nuanta hot pink ati mai vazut-o atunci cand v-am aratat machiajul meu zilnic, daca nu ati vazut postarea, o gasiti AICI ; iar lava love m-ati vazut purtand-o pe Instagram (alexandraaaapopa).

Sper sa gasiti utila postarea mea si sa va ajute fotografiile in alegerea nuantei potrivite voua.

V-am pupat.

2 comentarii:

  1. am si eu unul acum pe care vreau sa-l testez, nu am mai luat de mult de la ei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac produsele Avon. Si de la un catalog la altul parca scot produse mai bune. Intr-un timp am fost si reprezentant.

      Ștergere

Va multumesc pentru comentarii, pupici.