joi, 26 mai 2011

Cumparaturi ELF (1)


Luna asta am dat comanda pe www.eyeslipsface.be si am asteptat coletul cu mare bucurie. A venit foarte frumos impachetat, iar produsele erau puse cu mare grija.

Sa va arat ce mi-am luat (poza de grup :p ).

O sa impart parerea mea despre produsele achizionate in mai multe postari, iar azi o sa va arat pensulele.

Vin foarte frumos ambalate, fiecare in "portofelul" ei. Pe spate gasim detalii despre pensula respectiva, dar si un pasaj care se refera la pensulele ELF Professional, in general.

Dupa cum se observa in poza de mai sus eu mi-am luat asa:
1.      Total Face Brush



Imi place foarte mult, pot aplica pudra extrem de usor cu ea, are perii moi si acopera toata fatza imediat. Cand am spalat-o nu i-a cazut nici un fir de par, doar vopseaua de pe ea, m-am si speriat la inceput ca nu stiam ce curge, pentru ca n-o folosisem ( am spalat toate pensulele inainte sa le folosesc) :))) Dar nu se observa, e la fel de rosie ca la inceput.
2.      Lip Defining Brush




Nu are nimic special, este o pensula pentru buze ca toate celelalte. Am citit pe unele bloguri ca este foarte buna si pentru ochi, insa deocamdata n-am incercat-o decat pentru a-mi colora buzele.
3.      Smudge Eye Sponge





Folosesc aceasta pensula pentru a intinde si a "smudgui" fardul in partea de jos a ochiului, sub waterline. Sau pentru a intinde conturul aflat pe pleoapa mobila.
4.      Fan Brush



Pensula asta a inceput sa naparleasca de cum am scos-o afara. Apoi, la spalat, a mai naparlit putin. Cand am verificat-o daca e uscata, i-au mai cazut 2 fire de par. Insa cand am folosit-o (de vreo 3 ori pana acuma) si-a pastrat toti perii care i-au mai ramas. O folosesc pentru a inlatura machiajul cazut pe pometi sau pentru blush.
5.      Eye Crease Brush




 Aceasta pensula este favorita mea din toate  cinci. Imi doream foarte mult o pensula micuta pentru a pune culoare in pliu. Pana sa cumpar Eye Crease Brush o foloseam pe cea de blending, tot de la Elf Professional care este de doua ori cat aceasta, iar culoarea din pliu imi ajungea pana la arcada.
Per total, sunt foarte incantata de pensulele achizionate. Mai am, din aceeasi gama, alte 6 pensule, luate de pe site-ul romanesc, adica de AICI si anume: Concelear Brush , Eye Liner Brush , Eye Shadow Brush , Foundation Brush , Defining Eye Brush si Blending Eye Brush . Imi plac si acestea si n-am avut nici o problema cu ele; nici macar n-au naparlit, nu le-a cazut nici un fir de par pana azi, si le am de vreun an. Numai manerul s-a dezlipit la vreo 2 din ele, insa asta nu m-a deranjat, le-am lipit cu super glue si sunt foarte rezistente acuma.
Sper ca nu v-am plictisit, iar daca aveti intrebari, astept sa-mi lasati comentarii.
Pupici

later edit: gasiti AICI, AICI si AICI parerea mea mai detaliata despre aceste pensule
partea a doua AICI
partea a treia AICI

2 comentarii:

  1. pensula total face o am si eu, e foarte buna pentru 8 lei.

    RăspundețiȘtergere
  2. daaaa, si eu am ramas placut surprinsa de ea, avand in vedere pretul.....

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru comentarii, pupici.