marți, 24 mai 2011

Servetele demachiante: Nivea Sensitive

Am cumparat aceste servetele sa le folosesc atunci cand plec pe undeva, sa nu ma mai car cu 2 sticlutze dupa mine (pentru ochi si pentru fata) plus dischetele de bumbac. Nu prea ma mai incanta ideea frecarii ochilor asa cum faceam pe vremuri, insa am zis ca 2-3 zile cat oi fi plecata n-o fi foc.  Daca se prelungeste vacanta, imi iau si demachiantul pentru ochi cu mine.
Sa vad spun prima data ce gasim pe eticheta: fara parfum, alcool, coloranti sau ulei; pentru toate tipurile de ten; curata, elimina machiajul waterproof si calmeaza pielea lasand-o proaspata; contine vitamina E si provitamina B5; expira la 6 luni de la deschidere, insa se recomanda a nu se folosi dupa data de 06.2013; pachetul contine 25 servetele.
Mie imi plac foarte mult, sunt imbibate bine cu demachiant si curata machiajul (cel waterproof nu stiu, pentru ca nu folosesc). La ochi insa trebuie insistat, adica frecat, pentru ca rimelul si fardul nu se dizolva, asa cum se intampla in cazul unui demachiant lichid, special pentru ochi. Nu le folosesc zilnic, iar daca as face-o ar fi doar pentru demachierea fetei. 
Voi ce parere aveti despre servetelele demachiante in general? Dar despre cele de la Nivea?
Pupici


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru comentarii, pupici.