vineri, 27 mai 2011

Cumparaturi ELF (2)

Ieri am vorbit despre pensulele achizitionate de la Elf, AICI . Astazi este randul altor produse.
1.      Crema nuantatoare SPF 15



Eu mi-am ales nuanta Ivory si, desi am avut emotii, am nimerit-o. Se potriveste perfect tenului meu. O folosesc atunci cand n-am chef sau timp de fond de ten. Are o acoperire mai mica decat a fondului de ten, insa este o crema nuantatoare. De prima data de cand am desfacut-o m-a incantat mirosul ei, miroase a capsune (nu mi-am dat inca seama de ce miroase asa sau daca asta e de bine sau de rau).  Expira la 6 luni de la deschidere si are 12 grame (sper s-o termin pana atunci, avand in vedere ca n-o folosesc in fiecare zi, si mi-ar parea rau de ea s-o arunc). Totusi, am de gand s-o folosesc si sub fondul de ten, deoarece cel pe care il am acuma (Colour Adapt de la Max Factor) nu are SPF, si nici crema pe care o folosesc.
2.      Creion de buze cu ascutitoare



Imi doream un creion de buze in nuante de roz-mov (sau moz :p) si mi-am ales nuanta Mauve Luxe, in amintirea celui de la Avon (Mistery Mauve) pe care il iubesc si la care nu am acces momentan. As putea spune ca-s apropiate (daca il stiti pe cel de la Avon) si imi place. Ascutitoarea e si ea bine-venita, pentru ca cea pe care o am deja este neagra de la dermatograf si imi era greu s-o spal mereu. Creionul are 1 gr si expira la 12 luni de la deschidere. Este si destul de rezistent, ramanand pe buze cateva ore.
3.      Pila unghii 





Am luat-o mai mult pentru pasul 4: polish&shine, deoarece am cateva unghii putin denivelate, iar uneori oja face brobonele din cauza asta. Am folosit-o doar o singura data pana acum si mi-a placut, mi-a netezit unghiile si le-a dat un luciu frumos. Sper sa nu fie de unica folosinta si sa fie buna si datile viitoare.
Am uitat sa va arat ieri ce cadou am primit de la ei: o insigna tare dragutza.





Cam atat pe ziua de azi, maine urmeaza alta postare.
Pupici

later edit: gasiti AICI parerea mea despre aceste produse; iar AICI gasiti partea a treia a acestei postari

2 comentarii:

  1. am si eu creionul de buze de la elf in blush si imi place, e intensa nuanta doar ca lasa buzele putin uscate

    RăspundețiȘtergere
  2. n-am bagat de seama daca usuca sau nu buzele, deoarece ale mele sunt mai mereu uscate....

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru comentarii, pupici.