luni, 9 mai 2011

Essence-Purifying Nose Strips


Zilele astea a fost soare si am profitat, am fost in plimbari :D De aceea n-am mai postat tot ceea ce-mi propusesem. Vreau sa termin cu produsele pe care le-am prezentat AICI deoarece, intre timp, am mai achizitionat cate ceva. Azi va povestesc despre benzile pentru puncte negre de la Essence.


Pana sa le incerc pe acestea le foloseam pe cele de la Nivea, insa vazandu-le pe raft am zis sa le dau o sansa. Au fost foarte ieftine, in jur de 2 euro pachetul cu 3 benzi (cele de la Nivea costa dublu, dar au si pt barbie).

Pe ele gasim urmatoarele:


Parerea mea despre ele nu este una buna. Se usuca mai repede decat cele de la Nivea (nu stiu daca asta e de bine sau de rau) desi pe eticheta spune sa le lasi 10-15 minute (5 sunt de ajuns de fapt) si se transforma intr-o hartie tare, gen carton. Prima data am tras tare de banda, pentru ca asa faceam cu cele Nivea (asa scria si pe ele), insa acuma era sa-mi cada nasul (ma si vedeam un fel de Michael :))) ). Apoi am citit pe ele ca trebuie sa le dezlipesti usurel, eventual cu apa. A doua oara am folosit apa si degeaba, nasul meu a avut iar de suferit. Mai am o banda, insa nu cred ca o voi mai folosi. Dupa ce o inlatur de pe fata tre sa ma frec de mama focului pentru a sterge lipiciul care ramane. Banda in sine nu scoate nici un punct negru, poate frecatul mai ajuta la eliminarea catorva. Iar dupa aceea trebuie sa aplic in mod generos creme hidratante sa nu ma mai usture pielea.
In concluzie, nu-mi plac aceste benzi si n-am de gand sa le mai cumpar, le prefer pe cele Nivea.
Voi ati folosit aceste benzi de la Essence sau alte nose pore strips? Ce parere aveti despre ele? Pe care le-ati recomanda?
Pupici

3 comentarii:

Va multumesc pentru comentarii, pupici.