duminică, 1 mai 2011

L'oreal Perfect Clean


Astazi am sa va vorbesc despre L'oreal Perfect Clean (dupa cum v-ati dat seama si din titlu). L-am folosit pana acuma doar de 2 ori, dar am reusit sa-mi fac o parere despre el. Il folosesc doar o data pe saptamana.
Este un gel de curatare a fetei ce are si o perie foarte moale care exfoliaza si curata perfect fata. Peria se afla in partea de sus, in rotundul acela. Dezlipesti eticheta si o gasesti stand cumintica; se impinge din spate si iese foarte usor.


Eu mi-am luat pentru piele uscata, dar aveau si pentru ten mixt, gras, normal si sensibil. Pe ea gasim urmatoarele: este fara parfum, curata por cu por, elimina impuritatile, iar rezultatul este un ten neted si catifelat. Pe spate ne arata in imagini cum se foloseste, iar daca dezlipesti eticheta explica si in cuvinte (bine ca n-are atasat si un cd cu video :))) ). Se pune putin gel pe perie, apoi se maseaza fata umeda. Apoi se clateste cu apa calduta.

Acuma sa va spun parerea mea: intr-adevar curata foarte bine fata, scoate punctele negre si lasa tenul catifelat. Cred ca o sa-mi ajunga mult timp de acum incolo (are 150 ml) ,avand in vedere ca-l folosesc o data pe saptamana (si eu si sotul meu). In 6 luni totusi trebuie sa-l termin, deoarece expira. Imi place foarte mult si cu siguranta am sa-l mai cumpar, m-a convins (iar eu sunt greu de multumit, dupa cum ati vazut pana acuma :P).
Pupici.

5 comentarii:

  1. Super articolul.Cat te`a costat L`oreal Perfect Clean?:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuze ca raspund cu intarziere, insa am fost ocupata cu licenta. Eu nu l-am cumparat din tara si am dat 6 euro pe el. Insa l-am vazut si pe acasa, dar nu mai retin pretul.
    Multumesc pt vizita!

    RăspundețiȘtergere
  3. A aparut si in Romania?Si eu am avut cumparat din strainatate..Acum mi s-a terminat si as vrea sa il cumpar iar.In Romania au aparut ?Mie nu mi-au dat de ochi pe nicaieri...

    RăspundețiȘtergere
  4. Andra, in Romania am vazut varianta aceasta, cred ca sunt la fel
    http://2.bp.blogspot.com/-c8qtyFkzGeQ/TdEZouA8KfI/AAAAAAAAB3A/_hm-HAZkXL0/s1600/l%2527oreal-pure%2Bzone-chrono-clear.JPG

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.aoro.ro/cosmetice/loreal-paris/loreal-paris-perfect-clean-gel-de-curatare-pentru-piele-normala-si-mixtafoaming-gel-wash-150-ml/
    Il gasiti aici. Ieftin si foarte bun. :D

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru comentarii, pupici.