vineri, 1 august 2014

Produse consumate: iulie 2014

Buna, fetelor!

Ce mai faceti? Eu sunt racita, desi boala mea e pe sfarsite, Slava Domnului! Am stat cu morcovu' zilele astea sa nu-i dau si Mirunei, atata mai lipsea. Ii dau preventiv vitamina C si Oscilococcinum, just in case. Am noroc de faptul ca-i plac fructele si mananca zilnic, deci isi ia vitamine si de acolo.

Inca o luna a luat sfarsit, azi e prima zi din august. Gata concediile? Sau va pregatiti pentru o vacanta mult asteptata? Noi din pacate nu avem zile de relaxare anul asta, insa vom recupera cu siguranta. Candva :))). Bine, avand in vedere ca suntem parinti, as zice ca nu prea o sa mai avem perioade de relaxare maxima cam....niciodata :))) Poate cand o intra ea la facultate, desi cred ca nici atunci :)))

Luna aceasta ne asteapta iar cateva aniversari, 3 la numar: pe la jumatatea lunii mai adaugam un an de la cununia religioasa, peste 4 zile de la aceasta data, sotul meu mai implineste un an de viata, iar la sfarsitul lunii imi serbez eu onomastica. Stiti ce-nseamna asta, nu? Torturi. :D La plural :D Sotul meu si-a exprimat dorinta de a avea unul de ciocolata, insa pentru aniversarea casatoriei ma gandesc la unul racoritor cu fructe. :D Deja am vazut o reteta pe un blog drag mie, dar va voi prezenta totul la momentul respectiv.

Astazi vreau sa va arat ce produse cosmetice am terminat eu in iulie si o sa va rog din inima sa ma scuzati pentru poza, insa asa cum v-am mai spus, am ramas fara aparat foto. Nu era nici ala grozav, insa imi faceam treaba cu el. Apropo, ce aparat foto imi recomandati? As prefera unul compact pentru ca 90% din fotografiile pentru blog mi le fac singura si e destul de dificil sa tin un DSLR cu o mana. Apoi, astea compacte incap lejer in poseta si astfel pot face poze mereu, peste tot :D Exact cum imi place mie, ador sa imortalizez momente si sa creez amintiri. :D

Acuma sa trecem la "goliciuni" :D


Sampon si balsam L'oreal Re-Nutrition cu laptisor de matca si Omega 6 pentru par uscat - mi-au placut, dar nu m-au dat pe spate; urmeaza postare despre ele in curand gasiti AICI postare despre ele.

Crema antiaging de zi pentru ten uscat-normal Green Stem PhytoCellTec Argan (cu celule stem din argan si ulei de argan bio) Cosmetic Plant - ati vazut-o de atatea ori pe blog, cuprinsa in mai multe rubrici (puteti folosi rubrica "search"); as fi vrut sa-i fac review, impreuna cu crema de noapte din aceeasi gama, insa nu mai am cutiile lor, iar  acolo erau toate informatiile utile; e o crema bunicica, mi-a placut, dar n-are nimic extraordinar;

Gel intim Absolute cu galbenele - desi in trecut am avut probleme cu gelurile intime care contineau galbenele, cu acesta m-am impacat foarte bine; are p.h. 3,5, nu irita; singura problema este cantitatea mica, dar am rezolvat acest aspect folosind un recipient vechi de la un alt gel intim ACESTA, am amestecat gelul cu putina apa, iar pompita a transformat totul in spuma, astfel mi-a ajuns mai mult timp;

Lotiune tonica cu ceai verde Viva Cosmetic -  v-am capiat cu lotiunile astea tonice :)))) dar sunt chiar bune;

Crema depilatoare Veet cu unt de shea - o folosesc doar pentru maini, prin alte locuri folosesc sfanta lama, ca de ceara mi-e frica, iar epilatorul imi sparge venele (am cateva foarte urate, ramase amintire :( ). Untul de shea e pus acolo sa atraga, nu stiu cat ajuta. Este o crema depilatoare buna, nu trebuie aplicata in strat gros, eu am folosit 60 grame pentru 2 utilizari (ei spun ca ajunge pentru 3, insa n-are cum), lucreaza destul de repede (7-8 minute). Azi am inceput al doilea flacon si cu siguranta am s-o mai cumpar (nu de alta, dar e singura prin zona mea :))) ).

Cam astea au fost produsele; ar mai fi fost si un gel de dus, insa l-am aruncat demult, oricum era un no name.

Voi ce produse ati consumat in luna care abia s-a incheiat?

Astept comentariile voastre. Nu uitati si sa-mi recomandati un aparat foto, eventual pe cel pe care-l folositi voi si de care sunteti multumite.

Pentru maine pregatesc o postare despre un demachiant bifazic, sper sa-l si termin (adica sa-mi iasa pozele ok cu telefonul).
V-am pupat.

2 comentarii:

  1. Eu nimic vacanta, de obicei mergem când nu merge toată lumea. ..martie, iunie, octombrie. In August stam acasă, este totul prea scump si prea aglomerat, nu are sens.
    Ce nasol sa fii răcit vara, urasc chestia asta :( Însănătoșire grabnică.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooo daaa, am vazut vacantele tale, superbe :D Ai dreptate cu perioadele de varf...Urasc sa dau o gramada de bani cand pot merge data data, aceleasi conditii, bani mai putini si fara aglomeratie si nebuneala....Multumesc pentru urare, de azi parca incep sa ma simt mai bine. :*

      Ștergere

Va multumesc pentru comentarii, pupici.