luni, 16 mai 2011

Cumparaturi

In ultima vreme am cumparat multe chestii, unele imi trebuiau altele, nu :P 
Crema de zi Nivea Pure&Natural pentru ten uscat si servetele demachiante NiveaSensitive
Gel de dus YvesRocher cu floare de bumbac si demachiant pentru ochi Byphasse
Ulei pentru masaj anticelulitic Elmiplant (pe acesta l-am primit), lotiune de corp cu cocos  Balea si crema cu spirulina


Perle bronzante Gosh
Fard de pleoapeGosh- Q10 Jamaica

Lacuri de unghii (prima parte): Essence (nuantele 55-Let's get lost, 21-Fabuless, 33-Just in case, 38-Choose me!) si Les Lolitas by Cosmod (nuanta 17)

Lacuri de unghii (partea a doua): primul si ultimul sunt Les Couleurs de Salome nuantele F23 si F 49, apoi celelalte 3 sunt Sinfull Colors nuantele 931- See you soon, 807-Tokyo Doll si 44- Fire Red

8 comentarii:

  1. Buna!Ai incercat demachiantul pt ochi Byphasse?Daca da cum ti se pare?Din ce magazin este achizitionat?Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. buna, adriana
    da, am incercat demachiantul, chiar l-am terminat zilele trecute........maine am sa scriu despre el......eu nu l-am cumparat din romania, dar am inteles ca la noi se gaseste in farmaciile sensiblu....

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna!Astept postarea ta!Eu stiam ca produse Byphasse se gasesc in Real: eu am avut demachiant pentru fata si ochi, am mai vazut lotiune tonica si dizolvant unghii.Mai nou am vazut un flyer ca se gasesc si in dm, insa nu am stat sa le caut, dar din ce scria pareau sa fie mai multe produse.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. cu sunt perlele bronzante gosh?de unde cumper ojele sinfulcolors?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna, Anonim!
    Mie imi plac perlele bronzante Gosh, au o stralucire aparte foarte frumoasa. Nu stiu daca se gasesc si in tara noastra ojele Sinful Colors, eu nu le-am luat din Romania. Multumesc de vizita.

    RăspundețiȘtergere
  6. stiu ca nu se gasesc in ro,de aceea am si intrebat de unde le-ai cumparat? o sa incerc si eu perlele,ca arata bine si nu sunt scumpe.

    RăspundețiȘtergere
  7. de unde ai cumparat crema spiruli si perlele gosh?

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim, cum ziceam si mai sus, perlele Gosh le-am cumparat de afara, nu stiu daca la noi in tara se gasesc. Crema cu spirulina se gaseste prin toate magazinele Plafar si cred ca si prin supermarketuri (gen Cora, Auchan). Am vorbit pe larg despre aceasta crema, poti cauta folosind casuta Search sau Etichetele. Numai bine.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru comentarii, pupici.