marți, 14 februarie 2012

Manichiură: Essence - 33 Just in case




Lacul de unghii folosit pentru această manichiură se numeşte Essence, nuanţa 33-Just in case, un maro-auriu foarte frumos.



Pe inelare am aplicat nişte stickere pentru unghii, tot de la Essence, care m-au surprins într-un mod foarte plăcut. Mă aşteptam să agaţe, să nu se lipească bine sau să le pierd imediat. Ceea ce nu s-a întâmplat, pur şi simplu s-au lipit perfect de unghie, iar după un strat de top coat arătau super. Când am şters unghia, am constatat că oja s-a luat, dar stickerele erau acolo :))) . Aşa că am aplicat un lac transparent şi le-am mai purtat încă 3 zile.


Pe lângă această ojă am mai folosit tratamentul Farmec, base coat Kallos şi top coat Catrice. Cu toate astea după 2 zile oja a început să se cojească.
Pupici.

4 comentarii:

  1. foarte frumos!
    asa mi se intampla si mie cu stickerele....se sterge oja si ele tot acolo, de trebuie sa le racai cu unghia sa le dau jos

    RăspundețiȘtergere
  2. E cam veche postarea asta, dar trebuie sa comentez: imi plac foarte mult floricelele astea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si sunt si foarte practice, rezista mult pe unghii. Hmmm, nu stiu ce s-a intamplat cu primele poze, tre' sa le incarc din nou, sa vad daca le mai am.

      Ștergere

Va multumesc pentru comentarii, pupici.