miercuri, 5 septembrie 2012

Manichiura: Les Couleurs de Salome - F32-111 (reloaded)


Cand am plecat in concediu (pentru ca acuma el s-a terminat) am zis c-o sa am mai mult timp liber (aiurea, abia acuma ne odihnim dupa alergatura) si, implicit, o sa am timp sa postez pe blog. Numai ca mi-am uitat stick-ul cu poze acasa si v-am aratat doar de la fata locului (gen comenzile pe miniprix, iherb, vacanta la Mangalia - mai am restante si de aici - etc.)
Cum acuma nu-mi mai colorez unghiile, doar le dau cu lac incolor, n-am ce sa va arat recent, asa ca apelez la folderul "manichiuri" si va arat ce lacuri de unghii am incercat eu in trecut.

Va aratam AICI o superba oja sclipicioasa, dar care dupa 2-3 zile s-a cojit (la propriu) de pe unghii. Am zis sa-i mai dau o sansa si am facut-o prin martie, anul asta. Mi-am degresat de 2 ori unghiile inainte, am folosit buffer-ul, ca si base/top coat nu mai tin minte ce-am folosit (probabil pe cel de la Kallos si cel de la Catrice ) si am aplicat si-un sticker Essence. Rezultatul a fost o manichiura draguta care a rezistat in jur de 3-4 zile si care n-a mai "cazut" asa ca data trecuta.




Pupici

2 comentarii:

Va multumesc pentru comentarii, pupici.