luni, 3 septembrie 2012

Mostre Paula's Choice (1)


Va spuneam AICI despre o oferta existenta pe site-ul Paulei Begoun cu privire la 3 seturi de mostre. Imediat, in aceea zi, am comandat pe site-ul UE setul pentru ten normal, uscat sau foarte uscat, Skin Recovery Set. A costat 3 euro si am platit cu cardul meu de debit,in lei, Visa Electron de la Transilvania. Vroiam sa comand si setul anti-aging , pentru sotul meu (m-ar fi coafat si pe mine, insa in perioada asta ma feresc de produsele de acest gen), dar nu eram sigura daca va ajunge coletul (fiind prima comanda + paranoia din capul meu :))) ) si am zis intai sa astept sa ajunga setul meu si apoi purced la o noua comanda. 
Pe data de 13 august am primit mail in care ma anuntau ca mostrele au plecat de la ei si de atunci pune-te si asteapta. Nu mai retin ziua in care au sosit, in jurul datei de 23-25 august, cand nu mai speram. Nu a fost nevoie sa merg la posta, deoarece au venit ambalate intr-un plic cu bule pe care l-am gasit in cutia postala. 



Inauntru am gasit urmatoarele: 

factura



o brosura privind folosirea produselor Paula's Choice, cu informatii in engleza, olandeza si cred ca germana




si un alt plic in care stateau frumos mostrele (ambalate individual intr-un plic de plastic cu zip-zip), o brosura cu ingredientele produselor Paula's Choice (pe care le gasiti si pe site) si instructiuni de utilizare ale gamei Skin Recovery (cam la fel ca brosura de mai sus)





Si daca va intrebati ce mostre am primit, gasiti raspunsul mai jos (in afara cremei cu SPF, a cremei simple si a mastii, din care am primit cate unul, celelalte au fost cate 2 pliculete). Am incercat sa fac fotografii cat mai clare, din care sa observati toate detaliile, gen gramaj, ingrediente, etc.




Nu le-am folosit inca, abia de maine o voi face, doarece am asteptat sa ajunga si setul sotului meu, sa ne punem pe cremuit impreuna :))).
Nu stiu cat timp va mai fi disponibila aceasta oferta, insa cu siguranta voi mai comanda zilele astea, daca imi vor prii produsele.

Voi ati incercat pana acuma produse Paula's Choice? Ce parere aveti despre ele? Acestea sunt primele pentru mine si bineinteles ca voi reveni cu pareri.

Pupici

4 comentarii:

  1. claudiapitulac@gmail.com3 iulie 2014 la 23:12

    Buna! Imi poti spune ce comision ti-a fost perceput la plata cu cardul Visa Transilvania? Vreau si eu sa comand de pe site-ul din Finlanda pt ca in alta parte nu am gasit pe stoc si sa si faca livrare in Romania....ms

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Nu am platit nici un fel de comision. Vezi ca este site si in Romania, uite aici http://www.paulaschoice.ro/samples.html. Cu multa placere. Ms si eu de vizita.

      Ștergere
  2. claudiapitulac@gmail.com3 iulie 2014 la 23:16

    stii si alta tara care livreaza in Romania? eu am gasit doar Finlanda cu mostre pt ten gras pe stoc...ms

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, nu stiu. Vad ca pe site-ul romanesc sunt stoc epuizat. :(

      Ștergere

Va multumesc pentru comentarii, pupici.